top of page

Mi, akik megálmodtuk

Jó pár évvel ezelőtt anyukámmal egy borozós (arra már nem emlékszem, hogy hány pohár bor fogyhatott), beszélgetős este folyamán jutottunk arra az elhatározásra, hogy létre kellene hoznunk egy Helyet, ahol a test és a lélek egyszerre tud kikapcsolódni, erősödni és szárnyalni.

Egy Helyet, ami egyszerre vonzza a mozgás, a tánc, a sport, valamint a lelki és szellemi feltöltődés iránt érdeklődőket.

Egy Helyet, ahol a Nő Nő lehet, a Férfi pedig Férfi.

Egy Helyet, ahol mindaz előtörhet belőlünk, ami igazán mi vagyunk, amit mi igazán szeretünk: mozogni (táncolni) és beszélgetni (meghallgatni).

Egy Helyet, ahol mindenki megtalálja a számára legkedvesebb időtöltést kortól, nemtől, testalkattól függetlenül. Legyen szó kisbabás foglalkozásokról, páros táncórákról vagy önbizalom-építő órákról.

Egy Helyet, ami tele van igényes, szerethető tanárokkal, edzőkkel, óraadókkal.

Egy Helyet, ahol azt csináljuk, amit a legjobban szeretünk és amihez a legjobban értünk: tanítunk, táncolunk, beszélgetünk és önbizalmat építünk.

 

Az ábrándozásokat és ötleteléseket tettek és emberek követték, így kialakult a „kemény mag”, majd megszületett ez a Hely, a La Place.

Sokan sokféleképpen

 

Sok ember, sok irány, sok egyéniség. Sokan alkotjuk a La Place szívét-lelkét. Mindannyian különbözőek vagyunk szinte minden téren – van köztünk fiatal és kevésbé fiatal, szülő és nagyszülő, profi és amatőr. Egy a közös bennünk: imádunk emberekkel foglalkozni és boldoggá tenni őket!

ildianyu.jpg
esk4.jpg

A La Place motorjai

A7409864.jpg

Takács-Schmidt Ildi

Bachata, Salsa, Díva Születik, Baba-mama torna

DOC_6595.jpg

Takács Vendel

Bachata, Salsa, V Shoot Photo

bottom of page