top of page
DOC_3833.jpg

Takács-Schmidt Ildi

Bevallom, a La Place megnyílásával a legnagyobb álmom vált valóra! A mindenem a tánc, a mozgás és a tanítás! Szinte semmi nem tesz olyan boldoggá, mint zenére mozogni és átadni mindazt, ami bennem van, majd látni a csillogást és az örömöt az emberek szemében! Folyamatosan ezerrel „pörgök”, ebben sosem lehet elfáradni, ezt sosem lehet megunni! Mindig is volt bennem egy amolyan „váltsuk meg az embereket”-érzés (a férjemtől egyszer meg is kaptam, hogy mi van, ha ők nem akarják, hogy megváltsd őket?! Na, az kizárt J) azaz, hogy segíteni tudjak rajtuk, hogy boldogabb, egészebb és önbizalommal telibb életet élhessenek.

Őszintén hiszem, hogy engem anno kislányként a tánc kezdett azzá formálni, aki ma vagyok. A tánc adott tartást, nőiességet és, ami ezeknél is fontosabb: kisugárzást és önbizalmat. (Pedig sosem értem el nagy sikereket, szinte nem is versenyeztem soha.)

 

Tizennégy évesen kezdtem társastáncolni, amit egy rövid versenyzés követett. Ezt követően 2010-ben ismerkedtem meg a salsával, majd később a bachatával (ami azóta is a legnagyobb szerelmem!).

2011-ben elvégeztem az International Wellness Institute (IWI) Aerobik edző, majd 2016-ban a Sporttáplálkozás és táplálék-kiegészítés szakát is.

2017-ben Maminbaba – Hordozós latin fitness oktató, 2018-ban Terhestorna-oktató lettem a BBGO által.

2016 óta a Goldance Tánciskolában tanítok bachatát, illetve időszakos jelleggel Burlesque, nőies workshopokat tartok.

 

A legnagyobb vágyam azontúl, hogy örömöt szerezzek az emberek számára, hogy megtanítsam őket a tánc és a mozgás (na, meg némi önbizalom-tunning) által olyanná válni, amilyenné csak szeretnének.

 

 

Hol találkozhattok velem?

Bachata

Salsa

Díva születik

Alakformáló órák

Terhestorna

Baba-mama torna

Maminbaba

Ovis tánc

Lelki Fröccs

Esküvői tánctanítás

Magán órák

Táplálkozás-tanácsadás

bottom of page