top of page
DSC02711.jpg

Takács-Schmidt Ildi

Bevallom, a La Place megnyílásával a legnagyobb álmom vált valóra! A mindenem a tánc, a mozgás és a tanítás! Szinte semmi nem tesz olyan boldoggá, mint zenére mozogni és átadni mindazt, ami bennem van, majd látni a csillogást és az örömöt az emberek szemében! Folyamatosan ezerrel „pörgök”, ebben sosem lehet elfáradni, ezt sosem lehet megunni! Mindig is volt bennem egy amolyan „váltsuk meg az embereket”-érzés (a férjemtől egyszer meg is kaptam, hogy mi van, ha ők nem akarják, hogy megváltsd őket?! Na, az kizárt :)) azaz, hogy segíteni tudjak rajtuk, hogy boldogabb, egészebb és önbizalommal telibb életet élhessenek.

Őszintén hiszem, hogy engem anno kislányként a tánc kezdett azzá formálni, aki ma vagyok. A tánc adott tartást, nőiességet és, ami ezeknél is fontosabb: kisugárzást és önbizalmat. (Pedig sosem értem el nagy sikereket, szinte nem is versenyeztem soha.)

 

Tizennégy évesen kezdtem társastáncolni, amit egy rövid versenyzés követett. Ezt követően 2010-ben ismerkedtem meg a salsával, majd később a bachatával (ami azóta is a legnagyobb szerelmem!).

2011-ben elvégeztem az International Wellness Institute (IWI) Aerobik edző, majd 2016-ban a Sporttáplálkozás és táplálék-kiegészítés szakát is.

2016 óta a Goldance Tánciskolában tanítok bachatát, salsát, illetve időszakos jelleggel Burlesque, nőies workshopokat tartok.

2017-ben Maminbaba – Hordozós latin fitness oktató, 2018-ban Terhestorna-oktató lettem a BBGO által.

2020-ban elvégeztem a Mymove Fitness Iskola Táncinstruktor képzését.

2022-től, a képzés sikeres elvégzése után már Life Coach-ként is tevékenykedem.

A La Place nyitása óta pedig a Díva születik óra vált a fő profilommá.

 

A legnagyobb vágyam azontúl, hogy örömöt szerezzek az emberek számára, hogy megtanítsam őket a tánc és a mozgás (na, meg némi önbizalom-tunning) által olyanná válni, amilyenné csak szeretnének.

 

 

Hol találkozhattok velem?

Bachata

Salsa

Díva születik

Alakformáló órák

Terhestorna

Baba-mama torna

Esküvői tánctanítás

Táplálkozás-tanácsadás

Life Coach

bottom of page