top of page
DOC_6595.jpg

Takács Vendel

Nagyjából tizenöt évvel ezelőtt két haverom unszolására elmentünk egy kezdő salsa órára, mivel az a hír járta, hogy ott aztán jó sok a csinos lány (így is volt). Nem tagadom, a tánc egyáltalán nem vonzott, a szép lányok híre viszont annál inkább! Én lepődtem meg a leginkább, mikor azon kaptam magam, hogy már hónapok óta járok és ugyan egy lányt sem szedtem fel még, ellenben teljesen magával ragadott a tánc! (Persze, a két haverom a második óra után lekopott…) Nem sokkal később a versenyzésbe és a tanításba is belekóstoltam; ez utóbbi mindig is közelebb állt a szívemhez. Óriási büszkeséggel tölt el az a sok ember, akit eddig táncra taníthattam, ráadásul a táncnak köszönhetem a feleségemet is, akivel már pár éve együtt tanítunk. (Sőt, ő volt az én kis „Padavanom.”)

A salsát néhány éve felváltotta a bachata, amiről eleinte – be kell, hogy valljam – azt sem tudtam, hogy létezik. A „nagy találkozás” egy buliban történt, amikor a salsa zene helyett valami furcsa másik stílus következett. Érezni lehetett rajta, hogy ez is karibi világból való, de valami nem stimmelt. Persze, nem zavartattam magam, tovább salsáztunk a táncpartneremmel, aki egy idő után megjegyezte, hogy szerinte ez Bachata. Erre én bemutatkoztam neki. J Ő kedvesen mosolygott, majd rámutatott a mellettünk táncoló párra és elmagyarázta, hogy a Bachata egy tánc.

 

A La Palce megnyílásával egy másik nagy szenvedélyemnek is hódolhatok, a fényképezésnek. A gyerekeink születése óta kezdtem komolyabban foglalkozni a fotózással, ami tele van kihívásokkal számomra, de nagyon élvezem! (A kislányunk ugyanis vagy oroszlán-módra vicsorít, közben üvölti, hogy „csííííz”, vagy hátat fordítva közli, hogy „apa, ne fotózzál.”….Szóval nem könnyű.) Itt kiélhetem a kreativitásom, megmutathatom a művészi vénám ezen oldalát is, miközben csodás emberekről, csodás képek születnek.

 

Legyen szó táncról vagy fotózásról, hihetetlen nagy lelkesedéssel és szenvedéllyel vetem bele magam mindkettőbe!

 

Hol találkozhattok velem?

Bachata

Salsa

V Shoot Photo

Esküvői tánctanítás

Magán órák

bottom of page