top of page

Nő 1000 arca

Az első HOLISZTIKUS program, ahol kintről befelé felépítheted az önbizalmad, beleérkezhetsz a NŐISÉGEDBE, ahol megtanulod viselni, értékelni és kibontani magad.

Az alap szépségápolástól (alap smink, haj, színtanácsadás, magassarkús megjelenés, profi fotózás) egészen a lelked legmélyiig betekintést nyerhetsz ÖNMAGAD LEGNŐIESEBB minőségére (tánc, szabadtánc, tantra, önismeret).

414745794_669018278725449_5730411034428253350_n.jpg

1 hétvége. Színes programokkal, hiteles tanárokkal- ahol kibonthatod a teljes Nőiességed skáláját KINTRŐL BEFELÉ.
Nem elég, ha csak a külsőségekkel foglalkozunk és a lelkünkkel, a szexualitásunkkal, a szívünkkel nem. Mert akkor hol marad az a tartalom, ami Benned van? Ami kibontásra vár? De fordítva sem működik itt a Földön, nem foglalkozhatunk csak a mélységeinkkel sem, „Mert az utcán nem a lelked sétál.” (Gál Csilla). Nőként kötelességünk megtanulni a teljes skálánkat, hogy mi áll jól nekünk, és mit tehetünk magunkért.

A célunk ezzel a hétvégével (2 nap), hogy egy helyen megtaláld azt a NŐI CSOMAGOT amivel ISTENNŐI MINŐSÉGEDET kibonthatod kívü- belül.

 

Csak olyan tanárokkal akik mind NŐKÉNT, mind LELKILEG , mind SZAKMAILAG azt a minőséget képviselik amihez mi is szívesen kapcsolódnánk.

Kik a szervezők?

Simon Renáta:

A Mozdulj a lelkedből! megálmodója és vezetője vagyok. Több mint 30 éve foglalkozom mozgással, 20 éve önismerettel, 10 éve keleti filozófiákkal, buddhizmussal, jógával, tantrával, ájurvédával. Kezdetben nálam csak a mélységeken volt a hangsúly, majdnem sértésnek vettem, ha valaki először a külsőmre tett megjegyzést. Se szép, se különleges nem akartam lenni. Nekem a Lelkemet és az eszemet lássák…
Aztán szép lassan (de biztosan) rájöttem, hogy az Élet nem egyoldalú, és az adottságaim tudatos felismerése, kiemelése, engem segít előre az életemben. Mennyivel komolyabban vesznek, ha kihúzom magam. Egy szépen ápolt haj, egy magassarkús megjelenés. És nem azért mert, szerintem egy Nő ez, vagy ennyi… de ha nem tudom magam viselni így is…akkor sehogy sem.
Fontossá vált a testem viselése, nemcsak a megértése, az energetikai munka, a szexualitásom kibontása vagy az egészséges életmód kialakitása az ájurvéda segítségével. 
Nagyon örültem volna régen, ha találok egy ilyen helyet, ahol rendbe tehetem magam kívül – belül.
Ezért hoztuk létre Az 1000 Arcú Nő programot.

 

Takács- Schmidt Ildikó:

Takács-Schmidt Ildi vagyok, két csodálatos gyermek édesanyja és boldog feleség. Húsz éve léptem be életem első tánctermébe és azóta ki sem lehet onnan robbantani! Mára a tánc, a mozgás, a tanítás az életem egyik legfontosabb részévé váltak, sőt, általuk váltam azzá, aki ma vagyok!
Tánc közben (a tükör előtt) olyannak láttam magam, amilyennek mindig is szerettem volna: vonzó, kívánatos és gyönyörű NŐNEK. Hiszem, hogy ezek az érzések, látványok mindenkinek járnak és mindenki meg is érdemli őket! 
A Díva Születik óráimmal, illetve egyéni coaching üléseimmel az a célom, hogy megadjam minden nőnek annak a lehetőségét, hogy a tükörbe nézve és az életük minden percében ízig-vérig vonzó nőnek érezhessék magukat! Hogy rendben legyenek!
Az 1000 Arcú Nő programmal pont ugyanezt tűztük ki célul és garantáljuk, hogy a végére olyan külső-belső átalakuláson fogtok átmenni, amiről eddig csak álmodoztatok!
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
A programok között szerepel:
- tudatos testkarbantartás- Stott Pilates (Kovács Laura)
- stílus és szín tanácsadási alapok (Práder- Tari Anita)
- szabadtánc- mély önismeret, és felszabadulás (Simon Renáta)
- szexualitásunk, tantra alapok (Simon Renáta)
- magassarkús járástechnika (Takács- Schmidt Ildikó)
- női magassarkús koreográfia (Takács- Schmidt Ildikó)
- hang és beszéd, önbizalom tuning (Neisz Laura)

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

RÉSZLETES PROGRAM:

Március 22 péntek:

10.00-11.30 Hang és beszéd- Neisz Laura vendégtanár: „Hogyan tudod átformálni a félelmedben lakozó erőt támogató izgulássá? Ezeket tudod meg a workshopon. Sőt, alkalmazod is, egyből.”

11.45-13.15 Magassarkús megjelenés - Takács- Schmidt Ildikó szervező: A célom a Magabiztos járástechnika órával, hogy bárhol meg tudj úgy jelenni, hogy minden tekintet csodálva szegeződjön Rád és immár Te legyél az, akit mások irigyelve figyelnek! Hogyan vezesd a lábad? Hogyan mozogjon a csípőd? Hogyan várakozz a sorban nőiesen, kecsesen? Mindezt el fogod tudni sajátítani és bátran használni a későbbiekben! Hiszen, ha egy „ Nő szexin tud vonulni, annál több nem is kell!” (Ez saját idézetem  )

13.15-14.30 ebédszünet

14.30-16.00 Hajápolási trükkök- Szabó Viktória vendégtanár: Sokan mondják, hogy a szem a lélek tükre, én úgy gondolom, hogy a haj pedig a testé. A cél pedig nem a posztereken pózoló modellek, agyonfilterezett, felturbózott, egypillanatos hajkoronáinak leutánzása, hanem a saját adottságaink kiaknázása, a számunkra aktuálisan legmegfelelőbb megjelenés megtalálása és hozzá tartozó rutin kialakítása. Ebben szeretnék Neked segítséget adni a hajápolás terén!”

16.15-18.00 Díva születik – Takács- Schmidt Ildikó szervező: A Díva Születik órámon úgy fog formálódni, kibontakozni a nőiességed, hogy szinte észre sem veszed! Megtanulunk egy dögös és ízlésesen erotikus koreográfiát, ami tele lesz olyan mozdulattal, aminek köszönhetően a tükörbe nézve egy igazi vadmacskának fogod érezni magad, ráadásul a tánctermen kívül is fogod tudni használni a betanult mozdulatok jó részét! Egy finom csípőkör, egy szexi hajdobás vagy egy dögös fevlállálás a cipőfűző bekötése utána és máris feldobtad a napodat! Na meg, persze másokét! 

 

 

Március 23 szombat:

10.00-11.30 Testkarbantartás Pilates-szel- Kovács Laura vendégtanár: „Nagyon jó dolog ismerni magunkat e téren is, tenni önmagunkért és megszeretni azt, akik vagyunk, abban a csodálatos szerkezetben, amit emberi Testnek hívunk. Fontos vigyázni rá, hisz ez az egyetlen hely, ahol élhetünk.”

 

11.45- 13.15 Stílus és színtanácsadás- Práder- Tari Anita vendégtanár: „Szerintem az öltözködés célja, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben, a következmény pedig, hogy jól nézünk ki:)”. 

13.15-14.30 ebédszünet

14.30- 16.00 Tantra alapok- Simon Renáta szervező: Mi a női minőség? Mi a szexuális energia egyáltalán? Hogy lehet feléleszteni? Hogy lehet jól felhasználni? Hogy lehet a tüzet fenntartani?
a női erőről, energetikáról, hozzáállásról amit mi nők bele tudunk illeszteni a saját életünkbe.
Tanáromtól egyéni átadásban részesülhettem Indiában, így annak esszenciájáról a női erőről, energetikáról, hozzáállásról fogunk beszélni.

16.15-18.00 Lélektánc- Simon Renáta szervező: Mindazt a belső energiát, tüzet, életet amit felpiszkálunk ezalatt a 2 nap alatt itt meg is éljük majd a szabad mozgásunkon keresztül. Amit felszabadítasz magadban, az csak a Tiéd és már senki nem veheti el Tőled!

 

A programok leírásait és a csodálatos vendégtanárainkról, előadóinkról az esemény “beszélgetés” fül alatt osztjuk meg! Nézd meg ! 

A változás jogát fenntartjuk!

Figyelem! Nem lehet csak 1 napra jelentkezni, a program a 2 nappal teljes.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Hol ?
Budapest, La Place Stúdió (Szépvölgyi út 44.)
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Mikor?
2024.03.22-23. péntek-szombat 10.00-18.00
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ár: 69.000 Ft. / fő

Jelentkezés: 
Az űrlap kitöltésével: https://forms.gle/KkkZkjBRUZZfvLuK6

Várunk nagyon sok szeretettel és kivirágzási lehetőséggel,
Reni és Ildi

www.mozduljalelkedbol.hu

bottom of page