top of page
Under the Duvet

Alvászavarosok Klubja

"Ha már a sokadik, nagyon sokadik átvirrasztott éjszakán vagy túl, akkor gyere, és csatlakozz hozzánk!" Azt gondoltam, ez egy jó figyelemfelhívás lenne egy klub számára, az "Alvászavarosok klubja" számára. Aztán rájöttem, hogy ez egy olyan klub, ahová nem jó csatlakozni. Nem azért, mert a klubtársak ne lennének szuper szimpatikusak. Hanem mert mindenki, én is , szívesebben csatlakoznék a "Ma is jól aludtam " klubhoz. De... Sok-sok álmatlan, mit álmatlan, a l v á s   n é l k ü l i  éjszaka után azt gondoltam, néha már az is megkönnyebbülést jelentett, ha olyan valakinek mondhattam el, hogy mit érzek, mitől félek, aki nem úgy néz rám, mint egy Marslakóra, amikor arról beszélek, milyen jelekből TUDOM, ma sem fogok aludni. Legyen akár alvásszakértő szakorvos, ideggyógyász, pszichológus, természetgyógyász, illóolajok mestere.... Mert persze minden szintet végigjártam. MINDENT. Bármilyen pici reménysugárért. És azt gondoltam, itt az ideje annak, hogy segítsek. Segítsünk egymáson! Úgy döntöttem, létrehozok egy klubot, az ALVÁSZAVAROSOK KLUBját. Először Anonim Alvászavarosok Klubjára gondoltam, de annak a rövidítése... Inkább hagyjuk. A helyszín, ahol a "klubgyűléseket" tartanánk, megvan. La Place stúdió - keresd így: www.laplacestudio.hu. Az időpont.... Lehetne akár a Stúdió kihasználatlan óráiban, mondjuk éjjel 2-3 között. Na de a viccet félretéve: Ha úgy érzed, hogy köztünk a helyed, gyere, és csatlakozz hozzánk! Már egy picit az is segít, ha érzed, NEM VAGY EGYEDÜL! 

És tudod mit, ha most egyedül leszek klubtag a magam által megalapított klubban, az legalább azt jelenti, hogy TE jól vagy. 

De ha szólhat neked ez a felhívás, hát gyere, csatlakozz hozzánk! Ki tudja, néhány hónap, és közösen alapíthatnánk meg a "Ma is jól aludtam" klubot. A "klubgyűléseken" beszélgethetünk szakorvosokkal, pszichológussal, kineziológussal, vagyis szakemberekkel is, azon kívül, hogy elmondhatod olyanoknak a félelmeidet, akik meg is értik azt. 

bottom of page