top of page
moni-lexi_plakat2.jpg

Kangoo Jumps

A Kangoo Jumps egy speciális cipő, mely ellipszis rugói és feszítő szalagjai által ütés elleni védelemre lett kifejlesztve. Kezdetben rehabilitációs célokból alkalmazták térd és ízületi problémákkal küzdő páciensek terápiája során, segítve őket a sporthoz, futáshoz való visszatérésben. Hamar kiderült azonban, hogy a Kangoo Jumps-ban jóval több lehetőség rejlik. Kortól és nemtől függetlenül, mindenkinek ajánljuk ezt a szórakoztató és biztonságos eszközt, ami pozitív élettani hatásainak köszönhetően már az egész világot meghódította. Legyen a cél rehabilitáció, zsírégetés, vagy a sportos szórakozás, a legjobb választás Kangoo Jumps!

 

A cipő használatával:

80%-al csökkenti az ízületi és gerincsérülések kialakulásának veszélyét, emellett csökkenti a boka, térdízület terhelését

Erősíti a szívet, a tüdőt és az immunrendszert

Kiemelkedően, 12-18%-al növeli az oxigénfelvételt

25%-al több kalóriát éget el, mint más edzésformák: Hatékony zsírégetést tesz lehetővé, ami hozzájárul az esztétikus test kialakításához

Javítja a koordinációt és az egyensúlyt

Fokozza a fizikai erőnlétet és az izomtónust

Biztonságos eszköz, melynek használatát könnyű elsajátítania bármely korosztálynak

Nem utolsó sorban pedig rendkívül szórakoztató és motiváló edzésforma

 

Ki tartja?

Farkas Alexandra

 

Végzettségem:

2020 – Fitness Akadémia - Csoportos Fitness instruktor

2020 - Kangoo Club Hungary - Kangoo Power instruktor

2021 - Fitness Akadémia - Személyi edző

 

A mozgás mindig is jelen volt az életemben. Gyerekként versenyszerűen röplabdáztam és mazsoretteztem. Mára ez kibővült konditermi, alakformáló edzésformával, és futással, de ami igazi szenvedélyemmé vált, az a kangoo. Ebben az óratípusban teljesen magamra találtam. Pörgés, pattogás, dinamika, koreográfia. Olyan energiák szabadulnak fel, amiről nem hitted, hogy van, és az, hogy akarva-akaratlanul mosolyogsz, egyszerűen szuper!

 

Kurcz Mónika

 

Végzettségem:

 

2020 – IWI Nemzetközi Fitnesziskola - Csoportos Fitness instruktor

2020 - Kangoo Club Hungary - Kangoo Power instruktor

 

Kiskorom óta keresgéltem a hozzám legjobban illő mozgásformát. Futottam, úsztam, lovagoltam, táncoltam, különböző aerobik irányzatokat kipróbáltam. 2009-ben találtam rá a kangoora. A világ legtermészetesebb érzése volt először becsatolni a cipőt, az óra, a zene, a hangulat vitt magával. Számomra ez nem csak sport, az örök szerelem, ami végig kísér az életen. Formált testileg és lelkileg is, energiát, lendületet, erőt, új pozitív gondolkodást, nőiességet adta az egyéniségemhez. Barátokat, egy összetartó közösséget és pótolhatatlan élményeket kaptam általa. Ez az életérzést szeretném átadni másoknak is!

bottom of page