top of page
enikotissue_edited.jpg

Török Enikő

Török Enikő vagyok, 2006–ban végeztem a Semmelweis Egyetem gyógytornász szakán.

Posztgraduális képzés keretében DSGM-szakgyógytornász képesítést szereztem.

Gyógytornász hallgatóként elért eredményeim:

  • TDK- nívódíj

  • OTDK-különdíj

  • Köztársasági Ösztöndíj

  • Semmelweis Egyetem Kiváló Tudományos Diákköröse cím

 

Szakmai tapasztalat:

Szerencsésnek mondhatom magam, mivel a legkülönfélébb korú és hátterű emberekkel foglalkozhattam: gyermekek mozgásfejlesztése mellett felnőtt és időskorú emberek rehabilitációjával egyaránt.

Nem hiányoztak életemből a saját élmények sem, táncot és levegőakrobatikát (silk) tanultam. A Magyar Zsonglőr Egyesület támogatásával workshop keretében oktattam (Juggling Convention, Berlin, EJC, Vittoria-Gasteiz) illetve képviselhettem az egyesületet nemzetközi levegőakrobatika fesztiválon is (Air Dance Fest-Ireland).

Mozgásképzettségemnek gyógytornászként mindig hasznát vettem.

Mivel a gyógytornász képzést megelőzően modern táncpedagógus képesítést is szereztem (Magyar Művelődési Intézet) tanítással is foglalkoztam: esztétikus testképző gimnasztika tárgyból a főiskolai évek alatt demonstrátor voltam, később óvodás, kisiskolás, valamint kamaszkorú gyermekek mozgásfejlesztésével is megbíztak.

Habár csoportot egy ideje nem oktatok, egyre intenzívebben foglalkoztat a gondolat, hogy az évek alatt felgyülemlett tapasztalataimat mások által is használható formába öntsem és továbbadjam.

Jelenleg:

 Gyógytornászként dolgozom, 2016 óta elsődlegesen csecsemők mozgásterápiájával foglalkozva próbálom a legjobbat nyújtani. Ezzel régi vágyam vált valóra.

Hol találkozhattok velem?

Kúszó-mászó torna

Tipegő torna

Integrity Move

bottom of page